Urmărește-ne în Social Media

clasica

Concertul Tradițional de Anul Nou - Ediție Aniversară

Poster eveniment Concertul Tradițional de Anul Nou - Ediție Aniversară

Pe 30 decembrie, Orchestra Simfonică București și John Axelrod revin pe scena Sălii Palatului pentru a-ți oferi o experiență emoționantă: ediția aniversară cu numărul zece a Concertului Tradițional de Anul Nou! Invitatul acestei ediții este Florin Ristei.

Bilete Concertul Tradițional de Anul Nou - Ediție Aniversară

  • VIP - 310 lei
  • Categoria 1 - 210 lei
  • Categoria 2 - 160 lei
  • Categoria 3 - 110 lei
  • Categoria 4 - 90 lei

Într-un program reprezentativ pentru a marca zece ani de existență, Concertul Tradițional de Anul Nou revine cu pasiunea cu care v-ați obișnuit. Un amestec creativ de tradiție și modernitate, evenimentul aniversar reprezintă mai multe lucruri în același timp: o seară festivă, o atmosferă de sărbătoare, dar mai mult decât atât, este de fapt o manifestare muzicală și culturală unică, care ne reunește pe toți. Un prilej pentru noi de a asista nu doar ca interpreți și melomani, ci și ca participanți la punctul culminant al unei călătorii muzicale unice, după doi ani de absență.

Sub semnul "SHOW MUST GO ON", Concertul Tradițional de Anul Nou va fi dirijat de John Axelrod. În premieră în România, John Axelrod prezintă conceptul Classical Rock. În cadrul concertului vor fi interpretate lucrări, atât de factură clasică, cât și de muzică pop și rock. Deopotrivă câștigător și ulterior jurat al emisiunii X Factor Romania, cântărețul Florin Ristei va face parte din călătoria muzicală și va cânta în stilul său unic versiuni de piese muzicale celebre, reorchestrate special pentru acest concert.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 decembrie 2022. Ref #151149

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.