Urmărește-ne în Social Media

clasica

Concertul Extraordinar de Anul Nou - Călătorie Muzicală în Veneția

Poster eveniment Concertul Extraordinar de Anul Nou - Călătorie Muzicală în Veneția

Fundaţia Calea Victoriei vă invită miercuri, 4 ianuarie 2023, de la ora 19:00, la Concertul Extraordinar de Anul Nou, eveniment de gală aflat la a IX-a ediţie, ce va avea loc la Ateneul Român.

Bilete Concertul Extraordinar de Anul Nou

  • Categoria 1 - 270 lei
  • Categoria 2 - 210 lei
  • Categoria 3 - 150 lei - sold out

Este un prilej minunat să intrați în noul an cu entuziasm și energie proaspătă, pe acordurile splendide ale muzicii clasice, ascultând arii și duete celebre în interpretarea sopranei Rodica Vică și a baritonului Alexandru Constantin, acompaniați de Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Publicul prezent la acest concert va fi încântat de compoziţiile lui Vivaldi, Monteverdi, Mozart, Rossini, Verdi și Donizetti, de un univers sonor care îl va purta într-o călătorie nostalgică în mijlocul orașului pe ape, Veneția, celebrând inefabilul vieții și perenitatea artei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 noiembrie 2022. Ref #151476

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.