Urmărește-ne în Social Media

rock

White Walls

Poster eveniment White Walls

Înaintea lansării celui de-al doilea album, White Walls susține turneul Fall Tour 2012. Ultimul concert din serie va avea loc la Mangalia, în clubul La Scena, pe 14 decembrie 2012.

Fanii White Walls vor fi răsplătiţi la fiecare concert prin diverse concursuri organizate online atât cu materiale promo binecunoscute şi deja apreciate, cât mai ales cu piese de pe viitorul album.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 noiembrie 2012. Ref #43668

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.