Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

VAMA – "Epidemie de Iubire" la Cinema Patria

Raportează erori Data: duminică, 10 martie 2013Ora de incepere: 20:00 Loc:
Cinema Patria,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Duminică, 10 martie, VAMA va cânta la Cinema Patria în cadrul unui concert special cu ocazia Zilei Femeii.

Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, care au decis în 2006, dupa 10 ani alături de Vama Veche, să o ia de la capăt împreună cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga și Dan Opriș.

Primul album al trupei, “Vama”, a apărut în 2008 și a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din București. Cu single-uri ca “E plin de fete” și “Bed For Love”, Tudor Chirilă și colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale. Cel de-al doilea album, intitulat “2012”, a fost lansat pe 28 mai, anul trecut, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din București. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, una dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Biletele pentru concertul VAMA pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic la casa de bilete de la Cinema Patria și la standul Okazii.ro din Domo / Băneasa Shopping City (de pe 15 februarie).

Prețuri bilete la concertul VAMA – "Epidemie de Iubire" de la Cinema Patria:

  • 60 de lei – Acces General
  • 100 de lei – VIP, în fața scenei – include și noua carte a lui Tudor Chirilă, “Exercitii de Echilibru”

După concert, trupa va oferi tuturor fanilor autografe.

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP puteți suna la: +4021 209 56 72 (între orele 09:30 - 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul oferă discount. Orice cumpărator poate solicita de asemenea și factură fiscală.

VAMA - Să dansăm (videoclip)

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE