Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

ANULAT - URIAH HEEP la Arenele Romane

Poster Concert Uriah Heep Raportează erori Data: marți, 11 iunie 2013Ora de incepere: 20:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418

Concertul pe care trupa britanică Uriah Heep urma să-l susțină marți, 11 iunie, la Arenele Romane din București a fost anulat. În ciuda faptului, că legendara formație este extrem de iubita și așteptată de către fanii din întreaga lume, interesul redus al publicului spectator din România i-a determinat pe organizatori de a lua decizia suspendarii concertului.

Persoanele care și-au cumparat bilete pentru acest concert își vor putea recupera contravaloarea biletelor începând de marți, 11 iunie 2013 de la punctele de vânzare sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achiziționate.

URIAH HEEP revine în România pe 11 iunie pentru un concert la Arenele Romane. Cu mult entuziasm și forță interpretativă excelentă, trupa este gata să demonstreze încă o dată ca rock-ul se practică indiferent de vârstă. Britanicii promit fanilor o atmosferă incendiară de 2 ore, cu melodii legendare clasice, precum:  "Lady in Black", "July Morning", "Gipsy" sau "Easy Livin". Setlistul concertului va include și piese de pe discurile recente, generând per ansamblu emoții intense printre rockerii trecuți de prima tinerețe.

Bilete la concertul URIAH HEEP

Biletele pentru concertul URIAH HEEP de la București au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, dupa cum urmează:

  • Categoria III - 50 lei
  • Categoria II - 70 lei
  • Categoria I - 100 lei

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE