Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

ANULAT - URIAH HEEP la Arenele Romane

Poster Concert Uriah Heep Raportează erori Data: marți, 11 iunie 2013Ora de incepere: 20:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Concertul pe care trupa britanică Uriah Heep urma să-l susțină marți, 11 iunie, la Arenele Romane din București a fost anulat. În ciuda faptului, că legendara formație este extrem de iubita și așteptată de către fanii din întreaga lume, interesul redus al publicului spectator din România i-a determinat pe organizatori de a lua decizia suspendarii concertului.

Persoanele care și-au cumparat bilete pentru acest concert își vor putea recupera contravaloarea biletelor începând de marți, 11 iunie 2013 de la punctele de vânzare sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achiziționate.

URIAH HEEP revine în România pe 11 iunie pentru un concert la Arenele Romane. Cu mult entuziasm și forță interpretativă excelentă, trupa este gata să demonstreze încă o dată ca rock-ul se practică indiferent de vârstă. Britanicii promit fanilor o atmosferă incendiară de 2 ore, cu melodii legendare clasice, precum:  "Lady in Black", "July Morning", "Gipsy" sau "Easy Livin". Setlistul concertului va include și piese de pe discurile recente, generând per ansamblu emoții intense printre rockerii trecuți de prima tinerețe.

Bilete la concertul URIAH HEEP

Biletele pentru concertul URIAH HEEP de la București au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, dupa cum urmează:

  • Categoria III - 50 lei
  • Categoria II - 70 lei
  • Categoria I - 100 lei

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE