Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Travka la Club Control

poster-concert-travka-18-aprilie-2013 Raportează erori Data: joi, 18 aprilie 2013Ora de incepere: 21:00 Loc:
Club Control,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Travka urcă pe scena clubului Control într-o formulă nouă și cu un material discografic fresh intitulat "Okean", lansat în toamna lui 2012. Concertul va avea loc pe 18 aprilie 2013 iar publicul este așteptat începând cu ora 21:00.

Primăvara lui 2012 îi prinde pe trupeţi lucrând intens la al treilea album din carieră. În luna Iunie se lansează al patrulea single de pe viitorul album "Soare Rasare" ajuns si el pe locul 1 în topul Radio Guerrilla. Urmează o vară plina de festivaluri: Ursus Evolution - Cluj, Disperados - Vama Veche, Faces of Friends - Republica Moldova, Peninsula - Tg. Mureş, Rock Castle - Suceava, Road Wolves - Piteşti.

Travka în formula sa nouă lansează în octombrie 2012 al treilea album din cei 10 ani de la înfiinţare. Albumul este intitulat "OKEAN" şi are o poveste originală, fiind editat în doar 5 exemplare.
"OKEAN" - album călător, un album matur din punct de vedere muzical, lansat în 5 oraşe mari ale ţării – Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Un album care a circulat din mână în mână, de la prieten la prieten, de la un grup la altul. Un album care a cerut un pic de efort din partea publicului pentru a fi ascultat şi o poveste fantastcă când toate cele cinci albume s-au reunit pentru o noapte la ultimul concert din turneul trupei.

Membri actuali:

  • George Gâdei - Voce, Versuri
  • Alexei Ţurcan – Chitară, acordeon
  • Mihail „Misha“ GÎlcă - Chitară
  • Sorin Erhan - Bass
  • Cristian Chirodea - Tobe

Travka - "Soare rasare"

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE