Urmărește-ne în Social Media

clasica

Concert Tradițional de Anul Nou

Afiș Concert Tradițional de Anul Nou 2015

Nu-l putem lăsa pe 2016 să vină fără muzică, așa că Orchestra Simfonică București vă așteaptă la un Concert Tradițional de Anul Nou, care va avea loc la Teatrul Național din București pe 28 decembrie.

Cele două reprezentații ale Concertului Tradițional de Anul Nou

  • de la ora 17.00
  • de la ora 20.00

Bilete Concert Tradițional de Anul Nou

  • Categoria I - 150 de lei (preț întreg) / 75 de lei (preț redus pentru studenți/pensionari)
  • Categoria II - 120 de lei (preț întreg)/ 60 de lei (preț redus pentru studenți/ pensionari)
  • Categoria III - 90 de lei (preț întreg) / 45 de lei (preț redus pentru studenți/ pensionari)

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 ianuarie 2016. Ref #84638

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.