Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Țapinarii - Turneu Antivalentine's day la Rockstadt

Raportează erori Data: sâmbătă, 9 februarie 2013Ora de incepere: 20:00 Loc:
Rockstadt,
Brașov
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Țapinarii vor cânta pe 9 februarie în club Rockstadt din Brașov. Concertul face parte din turneul Anti-Valentine's Day, devenit deja o tradiție pentru formație. Alături de Țapinarii, cu o doza de stand up comedy, va fi și George Bonea de la Academia Cațavencu, responsabil cu umorul serios, nu glumă.

Trupa Țapinarii s-a format în anul 2001. Cosmin Covei facuse un filmulet-portret, având ca protagonist un pitic stripper, apoi a fost compusă și piesa „Sunt fericit”, iar filmulețul s-a transformat în videoclip muzical. Cenzurat de MCM la acea vreme, din cauza faptului că protagonistul apărea destul de sumar îmbracat - doar în chiloți - „Sunt fericit” a avut premiera pe TVR 1 la matinalul lui Robert Turcescu.Atomic tv a difuzat videoclipul în noaptea de Înviere în 2001.

Difuzat de 11 ori doar într-o ora la „Metropolis”, ceea ce a însemnat un record de difuzare, videoclipul a avut un mare succes, fiind nominalizat la secțiunea "Videoclipul anului" de către revista Musical Report. Astfel la primul lor concert din august 2001, Tapinarii au umplut până la refuz Strada de Vara. A urmat videoclipul piesei ‘Unde esti’, iar lansarea primului album a avut loc pe 17 octombrie 2001 în Green Hours.

Ajunși la 12 ani de carieră, anul acesta Țapinarii vor lansa cel de-al 9-lea album, intitulat "Visul românesc". Acesta va putea fi achiziționat de la chioșcurile de ziare împreună cu Academia Cațavencu începând de pe data de 4 februarie la prețul de 3 lei.

Prețuri bilete pentru concertul Țapinarii din club Rockstadt, Brașov

  • 15 lei (în preț este inclus și ultimul album al trupei)

Țapinarii - Un ungur mic

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE