Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț

Concert Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi la Clubul Țăranului Român

Concert Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi Raportează erori Data: vineri, 19 februarie 2021Ora de incepere: 20:30 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 19 februarie, de la ora 20:30, Marcian Petrescu și Mihai Tacoi vor urca pe scena La Mama - Clubul Țăranului în cadrul proiectului acustic Storytellers.

Bilete concert Storytellers

  • Acces General - 40 lei

În cadrul proiectul acustic Storytellers sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Leadbellly, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, dar și câteva piese de-ale lui Marcian, în limba română, dar într-o haina orchestrală inedită. Show-ul este foarte dinamic și este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.

Marcian Petrescu este cotat în prezent drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din blues-ul românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "Drifting Blues" (2018).

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni chitariști din tânăra generație, fluent atât în blues, cât și în muzică rock și rock alternativ. Este profesor de chitară și, pe lângă activitatea din proiectele Trenul de Noapte și Storytellers, este liderul formației Umbra, cu care abordează un rock alternativ melodic. În trecut a cântat timp de aproape 4 ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE