Urmărește-ne în Social Media

blues, folk

Concert Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi

Poster eveniment Concert Storytellers cu Marcian Petrescu și Mihai Tacoi

Pe 19 februarie, de la ora 20:30, Marcian Petrescu și Mihai Tacoi vor urca pe scena La Mama - Clubul Țăranului în cadrul proiectului acustic Storytellers.

Bilete concert Storytellers

  • Acces General - 40 lei

În cadrul proiectul acustic Storytellers sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Leadbellly, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, dar și câteva piese de-ale lui Marcian, în limba română, dar într-o haina orchestrală inedită. Show-ul este foarte dinamic și este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.

Marcian Petrescu este cotat în prezent drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din blues-ul românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "Drifting Blues" (2018).

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni chitariști din tânăra generație, fluent atât în blues, cât și în muzică rock și rock alternativ. Este profesor de chitară și, pe lângă activitatea din proiectele Trenul de Noapte și Storytellers, este liderul formației Umbra, cu care abordează un rock alternativ melodic. În trecut a cântat timp de aproape 4 ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 februarie 2021. Ref #137902

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.