Urmărește-ne în Social Media

pop

Sting

 • Data
  miercuri, 31 iulie 2013
 • Ora de începere
  18:00
 • Tip locație
  Centre expoziționale
 • Loc
  Romexpo,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster_Sting_Bucuresti_Romexpo_iulie_2013

Urmărește galeriile foto: concertul Sting, concertul Mike & The Mechanicsconcertul James Walsh.

UPDATE: În ciuda zvonurilor care au circulat în dimineața de 31 iulie pe diverse canale media, unde s-a afirmat că Sting nu a ajuns în România, concertul muzicianului STING va avea loc astăzi la Romexpo. Potrivit organizatorilor, inițial, era prevăzut ca Sting să ajungă în România pe 30 iulie, dar muzicianul a ales în cele din urmă să vină abia miercuri. De aici au apărut tot felul de speculații însă un lucru este cert: Sting va putea fi văzut live diseară la Romexpo.

Sting revine la București cu turneul "Back To Bass". Noul concert Sting se va desfășura la Romexpo pe 31 iulie 2013 și va avea în setlist cele mai cunoscute piese ale sale. Artistul va fi acompaniat de o trupă formată din cinci instrumentiști - vechiul său colaborator, chitaristul Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce).

Porțile de acces se vor deschide de la ora 16. În deschiderea concertului Sting, pe scena de la Romexpo vor urca Mike & The Mechanics și James Walsh. Startul show-urilor va fi dat la 18.00, Sting fiind așteptat pe scenă de la ora 21.00. Evenimentul este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Urmare a succesului înregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation anunță că turneul Back to Bass va continua în acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale alături de cinci muzicieni. Turneul pornește în luna mai în America de Nord, iar în iulie ajunge în Europa, cu spectacole programate în Suedia, Franța, Germania, Norvegia, Italia și România (vezi itinerariul complet mai jos). Concertul de la București de pe data de 31 iulie, găzduit de Romexpo este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

VIDEO LIVE: Sting în turneul Back to Bass

Bilete la concertul Sting de la Romexpo

Biletele se găsesc la vânzare în Rețeaua Eventim și online, pe eventim.ro. Primele 2000 de bilete din fiecare categorie vor avea prețuri reduse cu 20%. Prețurile sunt următoarele:

 • Tribună/Pe scaune – 479,25 lei
 • Golden Circle (promo) – 272,64 lei
 • Silver Circle (promo) – 204,48 lei
 • Acces general (promo) – 144,84 lei.

Mike & The Mechanics

Mike & The Mechanics in concert la Rock The City (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Mike & The Mechanics s-a format în 1984, la inițiativa membrului fondator Genesis, Mike Rutherford. Trupa a pornit la drum cu doi soliști vocali: Paul Carrack și Paul Young. Debutul discografic al trupei s-a produs în 1985, cu albumul intitulat Mike + The Mechanics, care a produs două mari hituri: Silent Running (On Dangerous Ground) și All I Need Is a Miracle. În 1988, trupa a lansat The Living Years, un album care s-a bucurat de succes la nivel global și datorită hitului omonim.

VIDEO: All I Need Is a Miracle - Mike + the Mechanics - Live Ohne Filter, 1999

Vezi recenzia și galeria de fotografii de la primul concert Mike & The Mechanics în România

Au urmat alte două materiale de studio, Word of Mouth (1991) și Beggar on a Beach (1995), care au sporit succesul trupei, transformând-o într-una dintre cele mai respectate și apreciate trupe rock. Ambele albume au produs hituri de mare succes radiofonic, precum Word of Mouth, Over My Shoulder, Another Cup of Coffee și Beggar On A Beach Of Gold. În 1996, trupa a lansat albumul Hits. În 1999, a intrat în studio și a produs un nou material, cu titlul Mike & The Mechanics (cunoscut și sub denumirea de M6, datorită faptului că este cel de-al șaselea album).

James Walsh de la Starsailor

James Walsh

James Walsh este fostul solist vocal al trupei post-Britpop Starsailor. După aproape un deceniu de cântat în această formație, James a luat decizia dificilă de a suspenda activitatea trupei pe termen nelimitat și de atunci nu s-a mai uitat înapoi. A pornit în turneu cu Sheryl Crow și apoi s-a apucat să scrie muzică alături de Suzanne Vega. Ajuns compozitor în puterea cuvântului, s-a bucurat de avantajele noului său statut, de creator de piese pentru alți artiști, fapt ce l-a inspirat să compună muzică nouă și pentru el. Alături de producătorul și compozitorul Sacha Skarbek (cunoscut pentru proiecte derulate cu Duffy și Adele), James și-a maturizat sound-ul, brut, dar în același timp, suficient de sofisticat.

VIDEO: Starsailor's James Walsh singing Man on the Hill

 

 

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 august 2013. Ref #48958

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.