Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

SLOW MAGIC / GIRAFFAGE / MISTER LIES la Club Control

Raportează erori Data: sâmbătă, 8 iunie 2013Ora de incepere: 22:00 Loc:
Club Control,
București 27444

Brain Events invită publicul la un eveniment rupt din cele mai noi orizonturi electronice ale valului de "beat music artists". Fenomenele au loc pe 8 iunie, la Control Club București, unde 3 dintre cei mai vânați tineri artiști recunoscuți pe tot globul pentru extraordinarul sample-urilor pe care le creează din rădăcinile celor mai variate stiluri (pop, R&B, hip hop) se întâlnesc cu România:

  • GIRAFFAGE - SUA (dream pop, chillwave),
  • SLOW MAGIC - SUA (dreamy electronic-pop, chillwave, IDM)
  • MISTER LIES - SUA (psychedelic pop, IDM, shoegaze)

Evenimentul începe la 22.00 cu warm up-ul lui CLNK [RO] (Montgomery Clunk) și continuă până spre dimineață cu beat-urile din after-ul băieților de la HIGH JET [RO].

Preț bilete la concertul Giraffage, Slow Magic, Mister Lies din Club Control:

  • 30 lei

Prin Brain Events, o importantă parte din line-up-ul turneului european ”THE SET IT OFF TOUR” (care îi aduce împreună pe XXYYXX, Giraffage, Slow Magic, Blackbird Blackbird și Beat Culture) va fi prezentă în capitală pentru o noapte lungă prin care muzica electronică își achită o datorie grea pe care o are față de publicul român.

GIRAFFAGE:

Giraffage (aka Charlie Yin) este producătorul american de origine taiwaneză care sfidează fără să își propună branșa de electronică din chill-out și ambiental din care face parte, în special prin vârsta care îl plasează în topul celor mai tinere descoperiri ale noii generații (alături de și mai tânărul său prieten și colaborator, XXYYXX, care la numai 17 ani ține capete de afiș în turnee de mare anvergură).
Fenomenul muzical ce ia naștere din mâinile lui Giraffage umple spațiile de concerte live, îl face subiect preferat pe cele mai importante bloguri de muzică electronică (XLR8R) și îi transformă al doilea material discografic pe care l-a lansat în 2013 (albumul NEEDS, urmașul lui ”Comfort”, 2011) în operă de artă pe suport magnetic. Casa de discuri care a ales să îl arate lumii este Apha Pup, cunoscută pentru susținerea unor mari artiști precum Nosaj Thing, Daedelus sau Free the Robots.

Tânărul adult electronic din Cupertino își găsește inspirația în tot ce îl înconjoară (pe lângă artiștii care i-au conturat direcția: Star Slinger, Baths și Nosaj Thing, cu o bază solidă construită de sunetele celor de la Boards of Canada), de la o acapella interpretată de Britney Spears până la programe de teleshopping din anii ’80. Rezultatele sunt de cele mai multe ori sample-uri proprii pline de inedit și altceva-ul care îi descrie stilul, piesele de pe cel mai recent album fiind apreciate de critici pentru influențele muzicii pop, soul și R&B din anii ’80-’90.

SLOW MAGIC

Slow Magic impresionează prin povești auditive cu un impact senzorial ce depășește simpla înțelegere, importanța pe care o acordă experiențelor pe care are puterea să le manufactureze fiind confirmată de noua sa invenție: pop-ul imaginar. Muzică bazată pe simțuri venite dinspre o entitate fără chip și lipsit de omenesc.
Prietenul imaginar care compune sunete cerești în cele mai alerte show-uri (tobele completează aparițiile live ale artistului) este renumit pentru modalitatea inedită pe care o folosește pentru a-și ascunde identitatea. Artistul urcă pe scenă cu chipul acoperit de o mască tribală lucrată manual, devenită simbol universal al mișcării electro ce creează dependență prin ritmurile solare din "Casette Corvette" sau dreamwave-ul din cele mai multe piese care fac ocolul rețelelor de socializare. Slow Magic a lansat primul său material discografic și pe suport de vinil în aprilie 2012. Cele 8 piese cuprinse pe disc sunt unele dintre cele mai emblematice moduri prin care artistul își transpune experiențele în magic.

MISTER LIES

Mister Lies (aka Nick Zanca) își continuă călătoria spirituală în trip-hop și electro cu fiecare show live pe care îl susține, colectând sunetele pe care le aliniază sub un nou gen: nocturnal pop. Atenția către materialele lucrate de artist a fost sporită de succesul pe care piesa ”False Astronomy” l-a avut pe canalul YouTube, depășind 1.500.000 de vizualizări într-un an de la lansare.
Primul album al artistului, ”Mowgli”, a fost inspirat ca idee narativă de simetria albumului ”Kid A” a celor de la Radiohead, experiența auditivă partajându-se în două episoade ai căror parametri rămân să fie identificați de fiecare ascultător în parte. Mai curând de atât, ideea a plecat de la ”Cartea Junglei”, cu al cărei personaj principal Mister Lies nu a avut probleme să se identifice. Artistul promovat de label-urile Svengali și Lefse Records oferă un răspuns și o alternativă la genul muzical chill (chillwave) prin primul său material.

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE