Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe

Raportează erori Data: joi, 9 mai 2013Ora de incepere: 21:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București 27437

Concertul care celebrează 20 de ani cu Sarmalele Reci și punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douăzeci" va avea loc în Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucureşti.

În data de 9 mai, începând cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gașca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viață, recreate de vocea inconfundabilă a lui Zoltan Andras, susținută de chitara magică a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Drăgan, basul lui Vlady Săteanu și clapele lui Mircea Horvath.

Muzica marca Sarmalele Reci reprezintă un univers aparte, incisiv și incitant pentru unii, cu mesaje sociale și accente ironice, liric și plin de romantism pentru alții. O generație întreagă a crescut și și-a petrecut tinerețea cu muzica Sarmalelor Reci. La momentul maturității trupei este timpul regăsirii cu universul specific, dar și al descoperirii de noi piese, personaje, stări...

Una dintre cele mai longevive și mai coerente trupe ale rock-ului românesc, Sarmalele Reci serbează douăzeci de ani împreună cu susținătorii săi, într-un turneu național ce ajunge pe 9 mai la București, la Hard Rock Cafe. Este timpul regăsirii și al întrebărilor. "Țara te vrea prost", "Prostia la putere", "La televizor" sau "Șpriț de vară" își păstrează actualitatea după ani. Dacă da, înseamnă că societatea românească are nevoie de acești "lăutari de oraș" (cum s-au autodefinit la înființarea trupei), care incomodează, dar bucură sufletele. În Anul douăzeci, Sarmalele Reci au mai multe lucruri de spus ca niciodată.

Bilete concert Sarmalele Reci

Biletele se găsesc online pe iabilet.ro și la Hard Rock Cafe la prețul unic de 40 de lei și asigură şi loc la masă.

Calendar concerte

<< dec. 2019 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE