Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Placebo la Arenele Romane

Placebo Raportează erori Data: miercuri, 28 iunie 2017Ora de incepere: 18:30 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Phoenix Entertainment

Placebo aniversează 20 de ani printr-un concert la București, pe data de 28 iunie 2017, la Arenele Romane.

Programul concertului Placebo

 • 18:30 - Începe accesul la concert pentru cei care au bilete The Better Friend
 • 18:30 - 19:15 - Posesorii de bilete The Better Friend își vor putea lua băutura gratuită (inclusă în pachet)
 • 19:00 - Începe accesul la concert pentru posesorii de bilete “A Friend Indeed” și acces general
 • 20:00 - Greetings Sugar (DJ Set)
 • 21:15 - concertul PLACEBO

RECOMANDARE: 5 piese Placebo de ascultat înainte de concert

Reguli de acces la concertul Placebo

 • Cei care au bilete “The Better Friend” și “A Friend Indeed” sunt rugați să folosească intrările dedicate.
 • Insignele și brelocurile pe care le vor primi posesorii de bilete "The Better Friend" și "A Friend Indeed" vor putea fi ridicate numai în intervalul 18:30 – 20:00 din punctele special amenajate care vor fi marcate vizibil. Vă reamintim să purtați la vedere insignele pentru ca ar putea să vă aducă surprize plăcute din partea trupei.
 • Managementul formației PLACEBO face un apel catre fani și îi roagă să nu utilizeze camerele de fotografiat neprofesionale de tip “săpuniere" sau camerele telefoanelor mobile pe durata concertului.
 • Totodată, este strict interzis accesul la eveniment cu orice fel de aparate de fotografiat profesionale (cele cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri, sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, genti si bagaje voluminoase, lasere, biciclete și trotinete.
 • În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Bilete Concert Placebo la Arenele Romane

[tab: A Friend Indeed - 190 lei]

 • vei avea o intrare separata, rezervată doar posesorilor de bilete „A Friend Indeed”
 • primești insignă creată special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfătuim să o porți la vedere pentru că ar putea să îți aducă și mai multe surprize.
 • primești un breloc creat special pentru a-ți aminti mai târziu momentele frumoase petrecute în compania prietenilor tăi și a membrilor PLACEBO.

[tab: În ziua concertului - 220 lei]

 • Biletele vor fi disponibile în ziua concertului.

[tab:END]

RECOMANDĂRI PLACEBO:

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, a ales să celebreze 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Astfel, pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit inspirate de ritmurile captivante și de versurile intrigante ale unor piese ca „Pure Morning”, „The Bitter End”, „Every me and Every You” sau „Teenage Angst”.

„Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdători cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de succes materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă. Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noștri, dar este o șansă și pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreți să ne vedeți cântând „Pure Morning” sau „Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani și s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă așteptăm la concerte! V-am pregătit și alte surprize.”, declară Brian Molko

Vezi mai multe știri și materiale despre Placebo

Calendar concerte

<< feb. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE