Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Parov Stelar - The Burning Spider Tour la Arenele Romane

Raportează erori Data: vineri, 16 iunie 2017Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: The Fresh

Parov Stelar va susține un concert la Arenele Romane, pe 16 iunie 2017. Austriacul  revine la București însoțit de întreaga sa trupă pentru a promova noul său material discografic, intitulat sugestiv "The Burning Spider".

Alături de Parov Stelar și Wax Tailor, pe scenă vor urca talentații băieți din trupa Golan, care pregătesc un show live dedicat albumului de debut "Intro", iar seara e completată în deschidere de Oktopus.

Bilete Concert Parov Stelar la Arenele Romane

  • Categoria generală - 109 lei

Info Acces:

  • Accesul este strict INTERZIS persoanelor sub 18 ani.
  • Porțile se deschid la ora 19.00.

Marcus Fuereder sau Parov Stelar pe scenă provine din Austria, însă e celebru în toată lumea. Considerat fondatorul stilului “Electro Swing”, Parov Stelar Band a creat muzică și pentru filme, reclame și seriale. "Kiss Kiss" și "Rough Cuts" i-au creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic și o abordare diferită asupra producției muzicale, precum și combinații surprinzătoare de stiluri. Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015) și peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja împământenit în marile comunități de fani.

Peste 600 de show-uri live pe toate scenele lumii, dintre care o serie sold-out, toate marile festivaluri Coachella (US), Glastonbury (UK), Sziget (HU), Hurricane/Southside, Lollapalooza (DE), Rock Werchter, Pukkelpop (BE), Vieilles Charrues, Solidays (FR), Zurich Open Air, Untold (RO) i-au avut ca invitați, fiind însă cap de afiș în cadrul La Fete the L’Humanite din Paris, unde au concertat în fața a 100,000 de oameni. Până și colaborările îi fac cinste austriacului – Tony Bennett & Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Bryan Ferry, AronChupa.

Cu peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 milioane de vizualizări pe Youtube, piesele Parov Stelar sunt unice prin sound, fiind selectate în peste 700 de compilații sau au fost redate în reclame la produse Premium, aducându-i artistului 7 premii Amadeus, care îl așează pe poziția de cel mai de succes artist austriac la nivel internațional. Noul material discografic plimbă formația pe întreg mapamondul, din Australia și Noua Zeelandă în toată Europa. Noua experiență este conturată prin piesele de pe mult-așteptatul album "The Burning Spider” ca Grandpa's Groove, Mama Talkin' și Cuba Libre, plus ritmuri blues ce amintesc de Muddy Waters și Lightning Hopkins.

Francezul Wax Tailor, aflat alături de trupa sa în turneul extins de promovare a noului album "By Any Beats Necessary" face și el o oprire pe scena arenelor din Parcul Carol. Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalități din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preț al trip-hop-ului franțuzesc, dar și al scenei internaționale. Un artist independent prin excelență, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil. Cu 4 albume de studio și 2 albume live la activ, peste 600 de apariții în 50 de țări, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său câștigător de hip-hop cinematic, soul și funk. Viitorul sună bine pentru Wax Tailor, care plănuiește în anul ce urmează un tur extins prin SUA, aflat sub o nouă umbrelă muzicală, ce combină influențe blues, rock și soul. Foarte implicat în creația sa, el transformă fiecare melodie creată într-o reală călătorie muzicală, istorică și cinematică.

Vezi mai multe știri și materiale despre GolanParov Stelar BandWax Tailor

Calendar concerte

<< oct. 2019 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE