Urmărește-ne în Social Media

rock

Omul cu Șobolani (OCS)

Poster eveniment Omul cu Șobolani (OCS)
 • Data
  vineri, 25 ianuarie 2013
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Live,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Taxă la intrare

Pe 25 ianuarie Omul cu Șobolani revine pe scenă pentru a susține primul concert din acest an. Acesta va avea loc în Club Why ? Not din București (str. Turturelelor, nr. 11), iar ora de începere va fi 22:00. Trupa a pregătit și o surpriză pentru fani: se vor cânta în premieră piese de pe noul album "Marea Căutare", ce va fi lansat în acest an. Concertul va fi deschis de trupa Astero.

În peste 15 ani de activitate, piesele lor nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Moksha”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

OCS - Cea Mai Frumoasa Zi (cover Alexandru Andrieș)

Astero

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitară și Claudiu la tobe, Astero este o combinație proaspătă, originală și melodioasă de rock alternativ, cu influențe nu-metal, stoner și post-grunge.

Trupa, înfiintata în 2009 are la activ albumul “Voi, noi și maimuțele” și EP-ul “ Visele nu mai ajung”.

“Ne place sa cântăm și ne place când si altora le place ce cântam”, declară, la unison, membrii trupei.

Numele trupei Astero provine de la o anagramă a inițialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironică, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degrabă pe definirea sentimentelor și gândurilor proprii, decât pe descrierea evenimentelor exterioare.

ASTERO - Visele Nu Mai Ajung

Bookings

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 ianuarie 2013. Ref #47051

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.