Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Omul cu Șobolani (OCS) la Club Live

Raportează erori Data: vineri, 25 ianuarie 2013Ora de incepere: 22:00 Loc:
Club Live,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 25 ianuarie Omul cu Șobolani revine pe scenă pentru a susține primul concert din acest an. Acesta va avea loc în Club Why ? Not din București (str. Turturelelor, nr. 11), iar ora de începere va fi 22:00. Trupa a pregătit și o surpriză pentru fani: se vor cânta în premieră piese de pe noul album "Marea Căutare", ce va fi lansat în acest an. Concertul va fi deschis de trupa Astero.

În peste 15 ani de activitate, piesele lor nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Moksha”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

OCS - Cea Mai Frumoasa Zi (cover Alexandru Andrieș)

Astero

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitară și Claudiu la tobe, Astero este o combinație proaspătă, originală și melodioasă de rock alternativ, cu influențe nu-metal, stoner și post-grunge.

Trupa, înfiintata în 2009 are la activ albumul “Voi, noi și maimuțele” și EP-ul “ Visele nu mai ajung”.

“Ne place sa cântăm și ne place când si altora le place ce cântam”, declară, la unison, membrii trupei.

Numele trupei Astero provine de la o anagramă a inițialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironică, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degrabă pe definirea sentimentelor și gândurilor proprii, decât pe descrierea evenimentelor exterioare.

ASTERO - Visele Nu Mai Ajung

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE