Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Omul cu Șobolani - OCS20 la Fratelli Studios

Data: sâmbătă, 22 aprilie 2017Ora de incepere: 16:00 Locatie:
Fratelli Studios,
București 49574
- Vezi adresa si harta
Organizator: Dark Side Booking Academy

Omul cu Șobolani va susține un concert la Fratelli Studios, pe data de 22 aprilie 2017, începând cu ora 16:00, în care va aniversa 20 de ani de activitate.

Info: Inițial concertul fusese anunțat pentru Arenele Romane.

“Am luat această decizie din motive independente de voința noastră. Suntem nevoiți să schimbăm locația spectacolului aniversar Omul cu Șobolani ◊ 20 de ani. Le mulțumim celor de la Fratelli Studios că ne-au venit în întampinare într-un timp atât de scurt. Ne asumăm faptul că am creat neplăceri în rândul consumatorilor de evenimente și ne cerem scuze față de aceștia.” declară Dark Side Entertainment.

Bilete Concert Omul cu Șobolani la Fratelli Studios

  • Preț bilet - 60 lei

Copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.

Invitațiile, acreditările și biletele rămân valabile. În cazul în care există persoane care doresc rambursare a contravalorii biletelor acest lucru se poate face în urma unei solicitări trimise pe adresa: contact [at] iabilet.ro. Modalitatea de rambursare a contravalorii biletelor se va face în funcție de modalitatea de plată prin care s-au achiziționat biletele:

  • daca biletele au fost achiziționate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor se va efectua în contul din care s-a facut plata inițială;
  • dacă biletele au fost achiziționate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor va fi returnată din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare;
  •  daca biletele au fost achiziționate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alți parteneri ai IABILET, rambursarea se va face într-un cont bancar în lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact [at] iabilet.ro  sau prin mandat poștal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele căreia s-a efectuat comanda.

OCS - Omul cu Șobolani

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicu Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu optsprezece ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au scos opt albume, au filmat peste treizeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu.

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)

Calendar concerte

<< iun. 2018 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

CLOSE
CLOSE