Urmărește-ne în Social Media

pop

Concert N&D - Retro Party – Anu' 2000

Poster eveniment Concert N&D - Retro Party – Anu\' 2000

Pe 29 august, N&D vor ajunge pentru prima dată la FamilyFest Island. Ești invitat să dansezi pe ritmurile celebre ale anilor 2000 și să îți aduci aminte de nostalgia acelei perioade.

Bilete concert N&D la FamilyFest Island

  • 211,9 lei - Fanul Înrăit Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 158,93 lei - VIP Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 105,95 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 63,57 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 2 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 2 persoane. Prețul este per cerc)
  • 31,79 lei - Acces General - Bilet individual valabil pentru 1 pers (bilete la tariful pentru o persoană, puteți găsi și la intrare, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile)

Reguli de acces:

  • Accesul în locație se face doar cu mască de protecție.
  • Capacitatea maximă admisă de lege este de 500 persoane.
  • Evenimentul va respecta toate normele în vigoare comunicate de Guvernul României.

Vino și tu să fredonezi alături de ei piesele care au marcat o generație: "Vino la mine", "Vreau să plâng", "Nu e vina mea". Evenimentul promite să fie o experiență cu adevărat RETRO! La platane o sa fie DJ Marius, care o să îi reamintească publicului, prin intermediul pieselor, de muzica anilor 2000. Nostalgia o să fie la ea acasă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 august 2020. Ref #134840

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.