Urmărește-ne în Social Media

electronica

Markus Schulz

Poster eveniment Markus Schulz
 • Data
  sâmbătă, 11 februarie 2017
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Markus Schulz va susține un concert la Arenele Romane, pe data de 11 februarie 2017, începând cu ora 22:00. Artistul lansează cel mai nou și complex album, „Watch the World”.

Bilete Concert Markus Schulz la Arenele Romane

 • Acces General Earlybird - 35 lei

„După lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca „Watch The World” să reflecte momentele speciale din viața mea, din perioada copilăriei până la îndeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atât prin colaborările cu producători din România și alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cât și a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio conține 17 piese, povești extraordinare ce așteaptă să fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru că asta am vrut sa evidențiez, o muzică pe care toți să o poată asculta/fredona.”, a declarat Markus Schulz

La ora actuală, Markus Schulz este cel mai votat și iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rând, „America’s Best DJ”. În ultimii 10 ani, artistul a contopit stilurile progressive-house și trance, în cea mai creativă manieră, într-un sound „big room” hibrid de neimitat. Prin DJ seturile sale, propria sa casa de discuri „Coldharbour recordings” și propria emisiune „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important în revoluționarea scenei trance din State Unite ale Americii, o punere în scenă care influențează muzica trance la nivel mondial. Din 2012, a început și o frumoasă colaborare cu Adina Butar, talentata cântăreață din România, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, și a cărei voce nu lipsește nici de pe „Watch the world”, unde interpretează „You and I”.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 decembrie 2016. Ref #95173

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.