Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Les Elephants Bizzares la Club Control

poster-concert-les-elephants-bizzares-control-30-mai-2013 Raportează erori Data: joi, 30 mai 2013Ora de incepere: 22:00 Loc:
Club Control,
București 27444

Joi, 30 mai, Les Elephants Bizzares se opresc din "Turneul Zoologic" pe scena clubului Control și anunță cu mare alai lansarea unui nou album anul acesta, cât mai curând posibil. Trompa sus!

Preț bilete la concertul Les Elephants Bizzares din Club Control:

  • 15 lei

Proiectul Les Elephants Bizarres se năștea în 2007, introducând pe scena muzicii alternative românești un nou stil, o nouă abordare. După ce au câștigat publicul cluburilor din București și întreaga țară, elefanții și-au făcut apariția la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment.

Trupa a devenit cunoscută grație piesei "Hello (Says The Devil)", lansată în 2010, continuându-și călătoria muzicală cu "The Boys", "Have No Fear" și "Smile" care au ajuns în topurile radiourilor naționale și au atins recordul de difuzari în heavy – rotation la Guerrilla.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitați să concerteze alături de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, și au participat la cele mai mari festivaluri naționale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

După lansarea în 2012 a single-ulului "Nu Mă Opri", elefanții au pornit într-un extins turneu național pe 27 septembrie. Însoțită de un clip, piesa este prima încercare a elefanților de a cânta în limba română, fiind un preview al tonusului de pe următorul album.

Les Elephants Bizarres - "Nu mă opri"

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE