Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Les Elephants Bizarres la Panic

Raportează erori Data: sâmbătă, 2 martie 2013Ora de incepere: 21:00 Loc:
Panic,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Club Panic vă invită sâmbata, 2 martie, la un concert cu formația Les Elephants Bizzares și Halo. Evenimentul începe la ora 21.00 iar prețul unui bilet este de 15 și se poate achiziționa în seara evenimentului de la intrarea în club.

Proiectul Les Elephants Bizarres se năștea în 2007, introducând pe scena muzicii alternative românești un nou stil, o nouă abordare. După ce au câștigat publicul cluburilor din București și întreaga țară, "elefanții" și-au făcut apariția la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment.

Trupa a devenit faimoasă grație piesei "Hello (Says The Devil)", lansată în 2010, continuându-și călătoria muzicală cu "The Boys", "Have No Fear" și "Smile" care au ajuns în topurile radiourilor naționale și au atins recordul de difuzări în heavy – rotation la radio Guerrilla.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, formația a fost invitată să concerteze alături de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette și Kasabian, și au participat la cele mai mari festivaluri naționale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel și Underlondon.

După lansarea în 2012 a single-ulului "Nu Ma Opri", Les Elephants Bizarres a pornit într-un turneu național. Însoțită de un clip, piesa este prima încercare a trupei de a cânta în limba română și anunță cu mare alai lansarea unui nou album în primăvara acestui an.

Les Elephants Bizarres - Nu ma opri

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE