Urmărește-ne în Social Media

rock

Iron Maiden

Posterul concertului Iron Maiden

Update:

 

La trei ani de la concertul din Cluj Napoca, formația britanică Iron Maiden revine în România pentru a susține un concert pe 24 iulie în Piața Constituției din București. Evenimentul este organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment iar în deschidere vor cânta cei de la Anthrax și Voodoo Six. Concertul face parte din turneul Maiden England Tour 2013, care va începe în luna mai și va ajunge în țări ca Spania, Franța, Italia, Germania, Marea Britanie, Austria, Elveția, Olanda, Slovacia, Belgia, Polonia, Suedia, Rusia, Finlanda, Cehia și Croația.

Prețuri bilete la concertul Iron Maiden din Piața Constituției:

  • 170,40 lei (normal circle)
  • 202,35 lei (silver circle)
  • 255,60 lei (golden circle)

Turneul Maiden England marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o calatorie care a început în 2004 cu DVD-ul “The Early Days” și ulterior, în 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” și cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a daramat frontierele “Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009”, turneu în care au concertat în fața a peste doua milioane de fani din aproape 40 de ari, zburând între show-uri pe cinci continente cu avionul lor personalizat Boeing 757, denumit “Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”.

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" și în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum și din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care împrumută numele acestui turneu.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 iulie 2013. Ref #50266

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.