Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

LaLa Band - LaLa Love Forever la Casa de Cultură a Studenților din Iași

Poster Turneu LaLa Love Forever 2013 Raportează erori Data: miercuri, 25 septembrie 2013Ora de incepere: 19:30 Loc:
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Trupa LaLa Band susține cel de-al patrulea turneu național, "LaLa Love Forever". Formația va concerta la Casa De Cultură a Studenților din Iași pe 25 septembrie. Show-ul va începe de la ora 19:30.

Prețul biletelor la concertul LaLa Band din Iași

  • 100 de lei

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online pe Eventim.ro.

Criss si Vlad, Alina si Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi și noul membru LaLa Band, Alex, vor lua din nou cu asalt sălile de concert din toată țara, promițând show-uri de zile mari în același stil LaLa cu care și-au obișnuit fanii.

Cei care vor fi prezenți la concerte vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei, precum "Stage of joy" și "Dance dance dance", dar și alte piese ale îndrăgitei formații, atât de pe albumele anterioare, cât și de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, "LaLa Love Forever", primul album care conține doar piese 100 % originale. În plus, fanii vor auzi și piese în primă audiție, din noul proiect în care membrii LaLa Band sunt implicați.

 

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE