Urmărește-ne în Social Media

jazz, world music

Hindi Zahra

Poster eveniment Hindi Zahra
 • Data
  marți, 1 noiembrie 2016
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Vezi poze de la acest eveniment

Hindi Zahra revine în România pentru un concert ce va avea loc la Arenele Romane (în cort încălzit), pe data de 1 noiembrie 2016, începând cu ora 20:00. În deschidere vor cânta cunoscuții artiști romani Luiza Zan și Dan Byron.

Bilete Concert Hindi Zahra la Arenele Romane

 • Acces General - 130 lei

Programul concertului

 • Accesul se face începând cu ora 19:00.
 • 20:00 - Dan Byron & Luiza Zan - Live Acoustic Duo
 • 21.00 - Hindi Zahra

Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Recomandare: Citește interviul acordat de Hindi Zahra

Cu o prezență scenică intensă, Zahra e naivă și senzuală, într-o spirală de stări care urcă și coboară într-un vârtej de influențe: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues și un ingredient pentru care încă mai căutăm un nume. Hindi Zahra e un soi de Frida Kahlo  care desenează în culori audio mari legende, mici trăiri – în timp ce cântă într-o adorabilă engleză cu accent, sau în limba ei nativă, berbera. De fapt însă, e destul de evident că limba ei nativă e pur și simplu muzica. Compozitor, multi instrumentist și producător, a debutat și în cinema, cu filmul The Cut al regizorului german de origine turcă, Fatih Akin.

Primul ei disc, „Handmade” a primit în 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului în Franța. E deseori comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. În 2015, Hindi Zahra și-a lansat discul Homeland, cu care a plecat în turneu mondial, seducând fanii și criticii muzicali deopotrivă.

Recomandat: Urmărește aici galeria foto de la concertul Hindi Zahra din 2015

Avand la dispoziție doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experiența ce trebuie traita macar o data.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 noiembrie 2016. Ref #92743

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.