Urmărește-ne în Social Media

blues, jazz, world music, r&b

Full of Jazz

Poster eveniment Full of Jazz

Evenimentul Full of Jazz va avea loc la Black By Doncafe Brasserie, în perioada 1-2 aprilie 2017, începând cu ora 21:00.

Bilete Full of Jazz la Black By Doncafe Brasserie

  • Abonament (cu loc) - 100 lei
  • Abonament (în picioare) - 80 lei
  • Bilet pe zi (cu loc) - 60 lei
  • Bilet pe zi (în picioare) - 45 lei

Program:

[tab: Sâmbătă, 1 aprilie:]

- Maria Răducanu
- JAZÚ

[tab: Duminică, 2 aprilie:]

- Marius Mihalache Band

- Viorica Pintilie

[tab:END]

Maria Răducanu este una dintre cele mai speciale artiste ale scenei muzicale românești, o cântăreață ce reușește să combine într-un mod inedit jazz-ul, etno-jazz-ul, muzica veche europeană, fado, blues cu muzica populară românească.

Marius Mihalache este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice.

Viorica Pintilie și-a lansat la începutul acestui an primul album de standarde de jazz, “Stories of a heart”, adunând cele mai iubite cântece din ultimii cinci ani de concerte.

JAZÚ este o trupă ce aduce influențele din jazz, funk, soul și bossa nova alături de instrumentele “organice” precum: caval, acordeon, ocarină, linguri și inflexiuni vocale versatile.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 aprilie 2017. Ref #97473

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.