Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Fjord la Fabrica

Raportează erori Data: joi, 15 decembrie 2016Ora de incepere: 20:00 Loc:
Fabrica,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Fjord va susține un concert pe data de 15 decembrie 2016, în club Fabrica, în cadrul căruia va lansa noul album „Portrait For A Reflection”. În deschidere vor concerta trupele Asemic și Flesh Rodeo.

Bilete Concert Fjord în club Fabrica

  • Presale - 20 lei
  • În ziua concertului, la intrare - 25 lei

Fjord este o formație instrumentală influențată foarte mult de curentele shoegaze, post-rock și post-metal, care încearcă adesea să exploreze tărâmul armoniilor atmosferice. Noul album al trupei, „Portrait for a Reflection”, a fost lansat în premieră anul acesta la Dark Bombastic Evening, în Alba Iulia, cu un real succes, urmând ca acum să fie prezentat și fanilor bucureșteni. „Portrait for a Reflection” este un omagiu adus armoniei dintre om și natură, puterii liberului arbitru dar și unui gând reconfortant, acela al apartenenței către un univers infinit. Albumul conține 5 piese, fiecare reprezentând un element din natură, având o direcție mai mult sau mai puțin clară prin titlul pe care îl poartă dar și prin sonoritatea ei. „Portrait for a Reflection” este al doilea album al trupei Fjord dar, spre deosebire de „On Icy Shores”, albumul a fost gândit de la început ca fiind instrumental, îmbinând printre altele, diverse elemente de post-rock, post-metal și progressive.

Vezi mai multe știri și materiale despre AsemicFjordFlesh Rodeo

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE