Urmărește-ne în Social Media

rock

Eric Martin

Poster eveniment Eric Martin

Eric Martin, vocea trupei Mr. Big, revine in Romania pe 29 martie 2013 intr-un concert extraordinar sustinut pe scena Hard Rock Cafe. Cu o activitate muzicală de aproape 40 de ani, Eric Martin aduce la Bucuersti hiturile "To be with you", "Wild World", "Free" sau "Undertow" precum si piese proprii noi si mai vechi. Organizatorul evenimentului, Sprint Media si Bestmusic.ro, oferă 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati.

Biletele au următoarele prețuri, în funcție de categorie:

- 70 de lei acces normal cu loc la masa si 90 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia.
- 80 de lei respectiv 100 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului.

Online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro. Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul.

Mr. Big - Undertow

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 februarie 2013. Ref #48858

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.