Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Concert #dinBasarabia 2019 la Arenele Romane

Raportează erori Data: vineri, 29 martie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418

Alternosfera revine la tradiționalul Concert #dinBasarabia, pe 29 martie, alături de Gândul Mâței și Via Dacă. Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din București, cu prilejul zilei Unirii Basarabiei cu România.

Bilete Concert #dinBasarabia 2019 la Arenele Romane

Earlybird (primele 300 de bilete):

  • Golden Circle - 80 lei
  • Normal Circle - 55 lei

Presale:

  • Golden Circle - 100 lei
  • Normal Circle - 75 lei

În ziua evenimentului și la intrare:

  • Golden Circle - 120 lei
  • Normal Circle - 95 lei

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.

Cel mai recent material discografic al trupei este "Arhitectul din Babel". Primele două piese de pe album, "Lucis" și "Fântânile", au fost deja lansate cu videoclip.

Gândul Mâței este o trupă de rock alternativ din Chișinău, care combină rock-ul melodic, punk, hardcore, blues, post-punk, cu influențe psihedelice, doom și inserțiuni sau idei de folclor autohton românesc, punând accentul pe o trompetă. În prezent, trupa este formată din Nicu Țărnă (voce), Sergiu Iarovoi (chitară), Igor Cristov (clape), Sergiu Rusu (bas), Iurie Berdea (tobe), Petru Hăruță (trompetă), Oleg Zaiaț (saxpfpn) și Nicu Tabac (trombon).

Via Dacă este o trupă originară din Chișinău care amestecă motivele și vibrațiile arhaice cu forme și abordări noi, transpuse în sunet acustic, combinat cu elemente electronice. Muzica lor își face cale prin folklor, poezie populară, colind, descântec, poliritmie, indie rock, alternativ și incantație. Via Dacă a reușit într-un an să evolueze în majoritatea festivalurilor de muzică notorii din Moldova, a avut apariții în Canada și România.

Vezi mai multe știri și materiale despre AlternosferaGândul MâțeiVia Dacă

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE