Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Concert de Gală - Stagiunea SalutCULTURA 2019 la CinemaPro

Raportează erori Data: duminică, 28 iulie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
CinemaPro,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Orchestra Simfonica București, Bucharest Music Institute și finaliștii "Concursului Internațional de Dirijat Orchestră Simfonică, Ed. 2019", vă invită la concertul de gală ce va avea loc pe 28 iulie 2019 la Cinema Pro.

Click: Bilete Concert de Gală - Stagiunea SalutCULTURA 2019

 • Categoria I - 110 lei
 • Categoria II - 90 lei

Ai șansa să votezi concurentul preferat! Participă la concertul de gală, votează dirijorul care îți place și poti câștiga unul din premiile puse în joc.
Unul dintre premiile oferite laureaților concursului este cel decis de public. Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă cu atmosfera tipică unui concurs, unde, cu această ocazie vei respira și vei trăi emoțiile participanților! Vei vota și vei putea câștiga, vei decide și vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea concurenților se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.

Program Concert de Gală - Stagiunea SalutCULTURA 2019

 • Mozart - Uvertura "Flautul Fermecat"
 • Beethoven - Uvertura "Leonora 3"
 • Mendelssohn - Uvertura "Hebridele"
 • Brahms - Uvertura Tragică
 • Carl Maria von Weber -  Uvertura "Der Freischutz"
 • Stravinsky - "Povestea Soldatului"
 • Bartok - Concertul pentru corzi, celesta și percuție
 • Verdi - Uvertura "La forza del destino"
 • Pablo de Sarasate - Gipsy Airs
 • Tchaikovski - Simfonia nr. 5.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Orchestra Simfonică București

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE