Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Concert de Crăciun - Stagiunea SalutCULTURA! la CinemaPro

Raportează erori Data: marți, 11 decembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
CinemaPro,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Orchestra Simfonică București pregătește în această iarnă Concertul de Crăciun al primei ediții a Stagiunii SalutCULTURA! Acesta are loc la Cinema Pro pe 11 decembrie 2018, de la ora 19:00.

Bilete Concert de Crăciun - Stagiunea SalutCULTURA!

  • Categoria 1 (presale) - 110 lei
  • Categoria 2 (presale) - 90 lei

Program Concert de Crăciun - Stagiunea SalutCULTURA!

  • O. Respighi - Suita de dansuri antice nr. 2
  • A. Vivaldi - Concerto Grosso pentru viori, op. 3 nr. 8 - Solisti: Jin Wang, Gabriel Gheorghe
  • A. Corelli - Concerto grosso in sol minor 'Fatto per la Notte di Natale', Op.6 No.8
  • Jin Wang - Jazz Symphony
  • P. I. Tchaikovski - Valsul Florilor, Dans Trepak
  • L. Anderson - Christmas Festival
  • Colinde românești

Orchestra Simfonică București și dirijorul principal, maestrul Jin Wang, invită publicul să ia parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care va avea ocazia să asculte un program ce cuprinde muzica și stilurile sale diverse: de la preclasic, clasic, romantic, jazz, la colinde românești.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!

Misiunea Orchestrei Simfonice București este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert.

Vezi mai multe știri și materiale despre Orchestra Simfonică București

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE