Urmărește-ne în Social Media

world music, pop

Concert cu Chef pentru Viaţă

Afiş Concert cu Chef pentru Viaţă la Berăria H pe 30 aprilie 2015

Vino pe 30 aprilie, la Berăria H la un concert caritabil cu Chef pentru Viaţă, să îi asculţi pe Alb-Negru, Matteo, Proconsul, Ligia & Band, Simona Nae, Maxim, Sony Flame, Ad Hoc şi Dj Mova. Banii de pe bilete vor fi donaţi pentru a salva viaţa unei tinere bolnave de leucemie. Concertul va începe de la ora 21:30.

Bilete Concert cu Chef pentru Viaţă la Berăria H

  • 30 de lei

Rezervările se fac la [email protected] – cu până la 24 de ore înainte de eveniment si la 0725 345 345 – până în seara evenimentului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 aprilie 2015. Ref #77899

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.