Urmărește-ne în Social Media

jazz

Cristian Soleanu & Double Quartet

Poster eveniment Cristian Soleanu & Double Quartet

Cristian Soleanu și Double Quartet vor susține un concert la Sala Mare ARCUB, pe data de 5 noiembrie 2016, începând cu ora 19:30. Evenimentul face parte din noul program, Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE.

Bilete Concert Cristian Soleanu și Double Quartet la Sala Mare ARCUB

  • Acces General - 35 lei
  • Elevi, studenți - 25 lei

Noul program Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE invită muzicieni de jazz să curatorieze un sezon de concerte cu o temă propusă de ei înșiși. Programul își dorește să devină o pepinieră pentru noile direcții în jazz-ul românesc și european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România. Curatorul primei stagiuni a ARTIST IN RESIDENCE este pianistul & compozitorul de jazz Lucian Ban, iar tema propusă de acesta este: 21st Century Jazz – de la tradiție la avangardă.

Cristian Soleanu, unul dintre cei mai importanți saxofoniști și muzicieni din jazz-ul contemporan românesc, deschide seria “Artist In Residence” cu proiectul “New Elements” pentru quartet de jazz și quartet de viori.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 octombrie 2016. Ref #93631

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.