Urmărește-ne în Social Media

world music

Concert Caritabil Pascal

Poster eveniment Concert Caritabil Pascal

Învierea lui Iisus Hristos va fi marcată în acest an printr-un eveniment muzical caritabil de înaltă ținută, menit să aducă lumină, bucurie și alinare în sufletele copiilor aflați în suferință, ce va avea loc în data de 11 aprilie, la Sala Mare a Ateneului Român, de la ora 19:00.

Din unica dorință de a împărtăși bucurie, Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling, soprana Silvia Micu și tenorul Vlad Miriță vor concerta pe scena Ateneului Român alături de Corul Armonia, în acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia, sub conducerea unuia dintre cei mai apreciați dirijori și aranjori internaționali, maestrul Matthew Freeman, deținător al numeroase discuri de platină și aur, actualmente dirijor al celebrei BBC Orchestra.

Bilete Concert Caritabil Pascal la Ateneul Român

  • Categoria 1 - 390 lei
  • Categoria 2 - 320 lei

Fondurile rezultate în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către programul de ajutorare a copiilor, derulat de Fundația Ringier România.

Artiști de notorietate ai scenei muzicale românești alături de unul dintre cei mai apreciați dirijori internaționali au subscris unui nou proiect caritabil inițiat de Alina Sorescu, sub egida Fundației Ringier România, pentru a le oferi melomanilor privilegiul de a se bucura de un periplu muzical înălțător, plin de emoție și sensibilitate, în ton cu specificul sărbătorilor Pascale.

Programul muzical al serii va cuprinde partituri celebre, arii de operă, melodii pop, prelucrate și orchestrate, interpretări pop-opera dar și cântece cu temă religioasă menite să introducă publicul în atmosfera celei mai mari sărbători creștine, sărbătoarea Paștelui.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2023. Ref #152697

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.