Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Concert caritabil al Orchestrei KamerArt la Muzeul Național de Artă al României (MNAR)

Raportează erori Data: vineri, 26 octombrie 2018Ora de incepere: 18:00 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook

Orchestra KamerArt, sub bagheta maestrului Horia Andreescu, va susține un concert caritabil la Muzeul Național de Artă al României (Sala Auditorium) pe 26 octombrie 2018. Evenimentul este organizat de Festivalul Național de Teatru. Toate încasările vor fi donate pentru construirea Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Bilete concert caritabil al Orchestrei KamerArt

  • Acces General - 65,30 lei

Program concert Orachestra KamerArt

  • Jean Sibelius – Andante Festivo
  • Astor Piazzolla – Oblivion. Solist: Cornelius Zirbo
  • Tomaso Albinoni  – Adagio în Sol minor / Adagio in G Minor. Solist: Izabela Ghegu
  • Pablo de Sarasate – Navarra. Op 33. Soliști: Andrei Radu, Nicolae Dobrovicescu
  • Giovanni Sollima –  Violoncelles, vibrez! Soliști: Izabela Ghergu, Cornelius Zirbo
  • Piotr Ilici Ceaikovski / Pyotr Tchaikovsky –  Serenadă pentru orchestră de coarde în Do major, Op.48 / Serenade for Strings in C Major, Op. 48

KamerArt Orchestra este un ansamblu cameral ce are în componență unii dintre cei mai talentați tineri instrumentiști români. Valoarea tinerilor muzicieni este susţinută și de cele peste 300 de premii naționale și internaționale obținute de membrii orchestrei. Aceștia au colaborat cu orchestre precum Royal Concertgebouw Orchestra, Orchestra Națională Radio, Ansamblul Violoncellissimo, Orchestra Camerata Regală sau Kamerata Stradivarius, marea majoritate fiind membri ai Orchestrei Române de Tineret. Tinerii muzicieni au avut numeroase concerte şi turnee, au cântat pe scene reprezentative din România, Germania, Austria, Franța, Italia, Spania, China sau Singapore.

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE