Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop, world music

Concert aniversar Gheorghe Zamfir

Poster eveniment Concert aniversar Gheorghe Zamfir

Gheorghe Zamfir va fi celebrat printr-un concert de neuitat, ce va avea loc la Stadionul Arcul de Triumf pe 15 septembrie. Jose Carreras și Lara Fabian sunt invitații speciali ai evenimentului.

Bilete concert aniversar Gheorghe Zamfir

  • VIP - 650 lei
  • Categoria I - 450 lei
  • Categoria II - 250 lei
  • Categoria III - 100 lei
  • Categoria IV - 150 lei

Evenimentul din 15 septembrie promite să fie un adevărat regal muzical în care se vor împleti vocile marilor artiști cu muzicalitatea naiului. Publicul va fi răsfățat cu melodii îndrăgite de toate generațiile, piese nemuritoare precum "Volare", "Je t'aime", "Lonely Shepherd", "Adagio", "Moon River", "Caruso", "Amigos para siempre" și multe altele, precum și arii din opere celebre interpretate de cei trei titani, într-o seară care se anunță unică și magică.

Orchestra Simfonica București, sub bagheta alternativă a dirijorilor David Gimenez, Daniel Jinga și Giora Linenberg, va asigura acompaniamentul soliștilor. Alături de aceștia vor performa Laura Bretan, sopranele Alexandra Coman și Rodica Anghelescu, tenorul Alin Stoica, baritonul Mihai Dogotari și naistele Daniela Ioana Ghiță și Cornelia Tihon. De asemenea, evenimentul va avea parte și de momente de arhivă dedicate aniversarii maestrului Zamfir și mesaje adresate acestuia de către mari personalități internaționale, toate acestea fiind puse în scena de regizorul Claudiu Stan și de actorul Sorin Francu. Amfitrioana evenimentului va fi inconfundabila Iuliana Tudor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 august 2023. Ref #155478

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.