Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Anathema la Hard Rock Cafe

Posterul concertului acustic ANATHEMA din Hard Rock Cafe Raportează erori Data: vineri, 26 aprilie 2013Ora de incepere: 22:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București 27437

Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema se intoarce in Romania vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevarat special ce va avea loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Anathema va urca pe scena in varianta sa acustica, fratii Cavanagh alaturi de Lee Douglas vor oferi o adaptare speciala atat pieselor clasice cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio.

Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul roman. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzica ce a evoluat constant in ultimii zeci de ani, pastradu-si insa esenta si conceptul. De la titulatura doom metal si pana la sonoritatile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au stiut sa-si pastreze integritatea muzicala, albumele "Weather Systems" (2012) si "We're Here Because We're Here" dovedind - daca mai era cazul - ingeniozitatea si talentul acestor britanici.

Concertul se va desfasura sub titulatura "Anathema Acustic" iar formatia promite o adaptare muzicala unica dar in acelasi timp sincera, special pentru fanii din Romania.

Bilete pentru concertul Anathema

Biletele pentru show-ul Anathema pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/  si de la Hard Rock Cafe (incepand cu 22 martie) la urmatoarele preturi:

  • 50 de lei cu loc in picioare
  • 60 de lei cu loc la masa (pentru comenzi de minim 2 bilete) - SOLD OUT

Pe iabilet.ro si metalhead.ro puteti comanda atat bilete electronice cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP.

Anathema - The Beginning and the End

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE