Urmărește-ne în Social Media

jazz

Ana-Cristina Leonte

Poster eveniment Ana-Cristina Leonte
 • Data
  joi, 9 februarie 2017
 • Ora de începere
  19:30
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  ARCUB,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Ana-Cristina Leonte prezintă proiectul „Reveries” într-un concert care va avea loc la Sala Mare ARCUB, pe data de 9 februarie 2017, începând cu ora 19:30. Invitații speciali sunt Marina Arsene, Nicoleta Gavriliță & Roxana Ardelean (The Twisters). Evenimentul face parte din programul Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE.

Bilete Concert Ana-Cristina Leonte la ARCUB

 • Categoria I - 35 lei
 • Elevi, studenți, pensionari - 25 lei

A-C Leonte este considerată la ora actuală una dintre cele mai bune voci feminine, reprezentând atât scena de jazz românească, cât și zona muzicală underground în care s-a impus prin recentul său album „Angel minus Wings”. A lansat în 2014 albumul său de debut intitulat „Secret Lover”, care este primul album de autor creat de o vocalistă de jazz din România. A traversat o varietate de experiențe muzicale care au contribuit la evoluția sa ca artist și ca muzician: de la cântatul la vioară în orchestră, muzică de cameră sau trupe de rock, la propriul cvintet de jazz (Ana-Cristina Leonte Quintet/ Javra – alături de pianistul Albert Tajti, toboșarul Tavi Scurtu, saxofonistul Alex Munte și basistul Michael Acker) sau colaborarea cu cei mai importanți artiști ai jazzului românesc și internațional (Mircea Tiberian, John Betsch, Chris Dahlgren, Juhász Gábor, Cristian Soleanu, George Dumitriu, Alexandru Arcus, Ciprian Pop, etc), de la cântatul într-un grup accapella (Blue Noise, Jazzappella), la primele explorări electronice alături de artiști ca Electric Brother.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 ianuarie 2017. Ref #95810

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.