Urmărește-ne în Social Media

blues, folk, rock

Alexandra Ușurelu Simfonic

Poster eveniment Alexandra Ușurelu Simfonic

Vezi poze de la acest eveniment

Alexandra Ușurelu va susține nu unul, ci două concerte simfonice consecutive pe scena Sălii Mari a TNB, de la orele 17:00, respectiv 20:00. În cadrul spectacolului „Am să fiu eu casa ta“, artista va prezenta alături de orchestra sa, de 24 de instrumentiști, cântecele de pe viitorul ei album și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, „La capătul lumii”, unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

Bilete Concert Alexandra Ușurelu la Teatrul Național

Pentru cel de-al doilea concert de la ora 17:00, vor fi disponibile și pachete Family&Friends, în acest fel, grupurile de prieteni vor putea beneficia de prețuri speciale la bilete.

  • VIP - 95 lei
  • Categoria 1 - 75 lei
  • Categoria 2 - 55 lei

„Sala de teatru îmi oferă experiența unui concert la potențialul lui sonor absolut, nepoluat de factori externi. Teatrul Național București, „Sala roșie, “reduta bunului simț“, este dimensiunea cea mai potrivită pentru a-mi aduce din nou cântecele în fața publicului meu drag, aranjate pentru minunata mea orchestră. Pregătesc pentru această iarnă un spectacol desăvârșit, într-un format deja cunoscut, dar cu multe melodii noi. Sala Mare a TNB va fi din nou casă pentru muzica mea pe 30 ianuarie.”, mărturisește Alexandra

Alexandra Ușurelu este artista indie apreciată pentru vocea caldă, curată și blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri și întâmplări, cu o sensibilitate aparte. Nu caută promovarea oriunde și cu orice preț și a cunoscut succesul artistic susținând peste 350 concerte în București și în țară în ultimii 3 ani, în fața unui public real, ce preferă să-și aleagă muzica și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de concerte.

Albumul său de debut, "La capătul lumii", a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile "Cel mai bun debut", "Cel mai bun album" şi "Cel mai bun duet".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2017. Ref #93554

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.