Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Kultur Shock - Niște Băieți - Just Another Lie la Vama Veche

Raportează erori Data: miercuri, 1 mai 2013Ora de incepere: 21:00 Loc:
Vama Veche,
Constanta 27432

La Copac începe să spună Povestea Ceaunului în Vama Veche.

Jupâni și jupânese din toată țara, vă dăm de știre că din 26 aprilie până departe în toamnă vă așteptăm și la Vama Veche, în jurul ceaunelor cu povești gustoase, la pahare cu vorbe meșteșugite și în sunet de muzici alese. Și dacă ceaunele sunt pregătite încă din prima zi, deschiderea muzicală La Copac – Vama Veche va avea loc pe 1 mai cu o noapte de pomină, la concert încins ca jarul, cu 3 trupe de încălzit sufletele și luat mințile. Aflați în turneul de promovare al albumului Tales of Grandpa Guru, Vol.1, trupa Kultur Shock aterizează pe nisipul românesc din Vama Veche, iar în deschidere vor cânta trupele Niște Băieți și Just another Lie.

Kultur Shock înseamnă 6 muzicieni proveniți din Bulgaria, Croația, Bosnia, Japonia și Statele Unite. La prima ascultare, Kultur Shock este un soi de amestec de Goran Bregovic și Zdob si Zdub, dar de fapt muzica lor nu are granițe, influențele teritoriale fiind unite într-un spirit punk adevărat. Kultur Shock se autodefineşte ca "a live band of blue-collar immigrants".

"Noi nu cântăm despre inimi zdrobite şi despre flori, ci despre viaţa de zi cu zi şi despre credința că la un moment dat o să fie mai bine sau mai rău. Prin punk ne exprimăm dorința de a lupta, prin muzica balcanică împartășim trăirile poporului din care ne tragem și care ne reprezintă, iar aventurile cu note de metal reprezintă modalitatea noastră de a ne arăta furia împotriva mașinăriei" (Gino Jevdevic)

Kultur Shock - "God is Busy"

Niște Băieți - înseamnă șlagăre românești în ritmuri punk rock. Cu două albume la activ “Adunate din popor și cântate din topor” și „Fără muzichie viața e pustiu” , trupa este de departe cea mai neconvențională în materie de adaptări și recondiționări muzicale ale șlagărelor de mare succes din epoca de aur a României și din perioada de după.

Niște Băieți – "Un copac cu flori"

Just Another Lie – se prezintă ca trupă ska-punk , cu influențe raggae, rap, hardcore, înființată în 2010 și care cântă despre ce-i în jur și ceva în plus. Concertele lor includ o componentă acută de comedie, de la ținută la glumele dintre piese, pentru un show ieșit din tipare.

Just Another Lie – "Fluier"

Iată ingredientele nopții de 1 mai pe care gazdele bine-grăitoare de povești de La Copac – Vama Veche le vor oferi jupânilor aflați în Vama Veche în prima vacanță cu gust de mare din anul 2013.

Calendar concerte

<< dec. 2019 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE