Urmărește-ne în Social Media

rock

Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons

Poster eveniment Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons

Trupele Compact - Paul Ciuci, Trooper, Altar și Olympus Mons vor concerta pe 22 august la Romexpo. Evenimentul face parte din seria de concerte #Restart.

Bilete concert Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons

  • Acces General - 75 lei

Reguli de acces:

  • Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.
  • Fanii care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore).
  • Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.
  • Fanii vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

"Fata din vis" este fără doar si poate hit-ul unor generații întregi de iubitori de muzică. La 40 de ani după ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul si compozitorul trupei Compact a oferit această piesa publicului, și prin ea direcția stilistică a trupei, fanii formației sunt așteptați din nou pentru a o cânta alături de cei dragi.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth sau WASP.

Înființată la Cluj-Napoca, formația Altar s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii cu atitudine, Altar a concertat cu succes în toată țara și a fost nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

Câștigătoarea Marelui Premiu al concursului Posada Rock 2020, trupă românească de doom metal, Olympus Mons a fost lansată în 2018. Formația aduce un sunet proaspăt în industria de doom metal autohtonă, cu piese noi care vorbesc profund despre experiențele personale ale membrilor trupe și își propun sa aibă un impact emoțional puternic asupra publicului lor.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2021. Ref #140646

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.