Urmărește-ne în Social Media

rock

Compact - Pe Tine Te-am Ales

Poster eveniment Compact - Pe Tine Te-am Ales

Trupa Compact pornește într-un turneu național intitulat "Pe Tine Te-am Ales" și va concerta la Casa de Cultură a Studenților din Iași pe 6 martie 2022. Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării sale.

Bilete concert Compact la Iași

  • Acces General - 85 lei

"Cu bucurie și speranță vă anunțăm că eu și colegii mei din trupa Compact - John, Cătălin și Lucas - vom începe prima parte a turneului național <<Pe tine te-am ales>> în primăvara anului viitor. Vă așteptam în sălile de concerte și vom alege dintre voi una sau mai multe persoane care vor urca pe scenă și vor cânta alături de noi în finalul concertului nostru" - Paul Ciuci.

Ești invitat să asculţi "Fata din vis", "Cântec pentru prieteni", "Eşti totul pentru mine" sau "Pe tine te-am ales", dar și piesele recente, "La multi ani, iubirea mea" sau "Doare al naibii de tare", piesele cu sute de mii de vizionări pe YouTube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Înființată în 1977 la Cluj-Napoca, Compact și-a câștigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rock-ului românesc.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 decembrie 2021. Ref #144056

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.