Urmărește-ne în Social Media

rock

Compact - "Trupa din vis"

Poster eveniment Compact - \"Trupa din vis\"

UPDATE: Concertul pe care trupa Compact ar fi trebuit să îl susțină la Circul Metropolitan București pe 17 martie 2021 a fost ANULAT!

Bilete concert Compact la Circul Metropolitan București

  • VIP - 150 lei
  • Categoria 1 - 110 lei
  • Categoria 2 - 70 lei
  • Categoria 3 - 50 lei

Ești invitat să asculţi "Fata din vis", "Cântec pentru prieteni", "Eşti totul pentru mine" sau "Pe tine te-am ales", dar și piesele recente, "La multi ani, iubirea mea" sau "Doare al naibii de tare", piesele cu sute de mii de vizionări pe Youtube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Înființată în 1977 la Cluj-Napoca, Compact și-a câștigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rock-ului românesc.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 martie 2021. Ref #135652

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.