Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Compact - "Cântec Pentru Prieteni" la Arenele Romane

Compact - "Cântec Pentru Prieteni" Raportează erori Data: duminică, 18 iulie 2021Ora de incepere: 00:00 Loc:
Arenele Romane,
București
Organizator: Kompas Events
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 18 iulie 2021, la Arenele Romane din București, trupa Compact este protagonista unui nou eveniment - "Cântec pentru prieteni". "Fata din vis" este fără doar și poate hit-ul unor generații întregi de iubitori de muzică. La 40 de ani după ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul și compozitorul trupei Compact a oferit această piesă publicului, și prin ea direcția stilistica a trupei, fanii formației sunt așteptați din nou pentru a o cânta alături de cei dragi.

Bilete concert Compact la Arenele Romane

  • Acces General - 85 lei

Info bilete:

  • Numărul biletelor este limitat pentru a se respecta reglementările în vigoare.
  • În situația în care evoluția crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus va impune anularea evenimentului, contravaloarea biletelor achiziționate va putea fi recuperată de la agenția de ticketing.

Concertul va reprezenta o trecere în revistă a succeselor cu care trupa și-a obișnuit fanii, prilej de a le aduce aminte de vacanțele de la Costinești, de baladele și piesele ritmate prezente în orice concert al formației, de mesajele pozitive transmise prin ele, atât de necesare în vremurile pe care le traversăm și, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al lui Paul Ciuci.

În deschidere va cânta trupa orădeană Mustang. Orădenii vor deschide evenimentul printr-un concert realizat dintr-o selecție a celor mai apreciate piese de pe albumul pe care l-au lansat într-un an pandemic, disc ce poarta numele de "Generații".

Vezi mai multe știri și materiale despre Compact

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE