Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Compact aniversar - Fata din vis 40 de ani

Poster eveniment Compact aniversar - Fata din vis 40 de ani

Se împlinesc 40 de ani de la lansarea primului album Compact numit "Fata din vis", disc ce conține hitul cu același nume! Cu multă bucurie și emoție, trupa Compact anunță concertul aniversar "Fata din vis", programat pentru 5 februarie la Sala Luceafărul (fosta CinemaPro).

Bilete concert Compact la Sala Luceafărul

  • Categoria 1 - 100, 65 lei
  • Categoria 2 - 68,87 lei

La concertele trupei Compact - Paul Ciuci toată lumea cântă, energia pozitivă și buna dispoziție se instalează de la început. Ești invitat să asculți live piese celebre, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Înființată în 1977 la Cluj-Napoca, Compact și-a câștigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rock-ului românesc.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 decembrie 2022. Ref #151847

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.