Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Combichrist la Kruhnen Musik Halle

Raportează erori Data: joi, 18 iulie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Kruhnen Musik Halle,
Brașov 96632

Combichrist va concerta la Kruhnen Musik Halle din Brașov pe 18 iulie 2019. Grupul american a ales să pună Transilvania pe harta turneului mondial "One Fire World Tour", la patru ani distanță de la ultimul show susținut în zonă, cu ocazia Rockstadt Extreme Fest.

Bilete concert Combichrist la Brașov

  • Presale 1 (primele 150 de bilete) - 45 lei
  • Presale 2 (următoarele 150 de bilete) - 55 lei
  • În ziua concertului - 65 lei

Combichrist, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate nume ale scenei internaționale de aggrotech/ industrial metal, revine cu un show plin de forță extremă pentru a promova noul album de studio "One Fire" ce va fi lansat în curând anul acesta.

Înființat în 2003 de Andy LaPlegua, inițial ca un proiect cu influențe powernoise/ techno denumit de Hudlager, grupul și-a schimbat numele în Combichrist și a lansat, în același an, primul LP, "The Joy of Gunz". Materialul a atras imediat entuziasmul fanilor acestui gen, aducând la lumină un mix fresh de sound-uri energice și agresive, ce îmbinau cu succes ritmurile alerte ale power noise-ului cu sonoritățile dure ale hard electronica. De Halloween, în același an, Combichrist a lansat un nou EP în ediție limitată, "Kiss The Blade", epuizat în mai puțin de o săptămână. Succesul a fost urmat de un altul, la doar un an distanță, cu ocazia apariției celui de-al doilea EP, "Sex, Drogen Und Industrial", ce s-a menținut timp de mai multe săptămâni numărul 1 în topurile DAC. 2005 a adus apariția pe piață a unui nou material, albumul "Everybody Hates You", ce include două piese devenite, între timp, clasice în cluburi: "This Shit Will Fuck You Up" și "This Is My Rifle".

În 2006 e lansat EP-ul "Get Your Body Beat" cu care Combichrist ajunge în Top 10 Billboard Dance Singles chart și pe coloana sonoră a filmului SF biopunk "The Gene Generation". Următorul an vine cu un nou album, intitulat "What the Fuck is Wrong With You People?" care a fost primit cu entuziasm de fani și de industria muzicală, contribuind la creșterea numelui trupei datorită exploziei de energie și de ritmurile pline de adrenalină ale pieselor.

Efervescența creativă a continuat, iar 2009 a venit cu "Today We Are All Demons", material completat de un turneu în America de Nord, alături de Black Light Burns (featuring Wes Borland de la Limp Bizkit) și de un tur extins prin Europa, împreună cu Rammstein. Succesul grupului american a continuat, astfel că piesa "Shut Up and Bleed" a intrat pe coloana sonoră a filmului de groază "The Collector", iar melodia "Today We Are All Demons" (Beneath the World Mix) a fost selectată pentru coloana sonoră a unuia dintre filmele seriei "Underworld" - "Underworld: Rise of the Lycans". Au urmat "Making Monsters" (2010), album susținut de un tur împreună cu Aesthetic Perfection și iVardensphere și de nou turneu alături de Rammstein, Combichrist devenind, de asemenea, o prezență obișnuită la unele dintre cele mai importante festivaluri de profil, precum Brutal Assault, Wacken sau Summer Breeze.

Melodiile trupei americane au ajuns și în industria de gaming, track-uri ca "Never Surrender" sau piese de pe EP-ul "Throat Full of Glass" fiind incluse pe jocul video "DmC Devil May Cry". Anul 2014 aduce cel de-al șaptelea material al formației, "We Love You", cu noi melodii bine primite de public, videoclipul uneia dintre ele, "Maggots at the Party", fiind nominalizat la Berlin Music Video Awards 2015 la categoria "Most Trashy Video".

Dacă până acum amprenta muzicii electronice se simțea deosebit de puternic, albumul "This Is Where Death Begins" (2016) marchează o turnură pronunțată spre zona rock și metal. Acesta a fost urmat în 2017 de o piesă stand-alone, intitulată "Broken : United", pentru ca 2019 să vină cu un nou album și cu turneul mondial de promovare, "One Fire World Tour", din care face parte și România.

Calendar concerte

<< feb. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE