Urmărește-ne în Social Media

rock

Coma

Poster eveniment Coma

Coma va susține un concert la Grădina Urbană Herăstrău pe 30 iulie 2022. Vino să asculți cele mai îndrăgite ale trupei și să te bucuri de o atmosferă plină de energie.

Bilete concert Coma la Grădina Urbană Herăstrău

  • În fața scenei cu loc la masă - 105,95 lei
  • Acces General cu loc la masă - 84,76 lei
  • Acces General fără loc la masă - 63,57 lei

Info acces:

  • Toate biletele puse în vânzare au loc la masă
  • Distribuirea locurilor la masă se face în funcție de categoria de bilete achiziționate (Vip – loc în fața scenei/ acces general – de la scenă către ieșire)
  • Toți spectatorii plătesc bilet indiferent de vârstă (excepție 0 - 3 ani)
  • Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)
  • Prețul biletului nu include consumația la masă
  • Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4 persoane. În cazul în care ați achiziționat 2 bilete, iar concertul se anunță sold out, există posibilitatea să stați la masa și cu alți spectatori

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. În 2001 apare primul album "Somn", susținut de câteva piese ce au electrizat publicul ("Nu Vreau Fetițo Casă", "În Mine În Șoaptă", "Stai", "Bruce Lee vs Vandam"), iar în 2002 trupa este nominalizată la Best Alternative Band la Gala Premiilor Industriei Muzicale Românești.

Al doilea album al trupei apare în noiembrie 2006, fiind un produs 100% independent. De-a lungul anilor, Coma susține o multitudine de concerte în toată țara, prezenți la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, Artmania, Festivalul Snowboard Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, MotoRock la Ploiești.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 iunie 2022. Ref #148378

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.