Urmărește-ne în Social Media

rock

Coma

Poster eveniment Coma

Coma revine pe scena din Expirat, cu un concert ce va avea loc pe 29 septembrie 2022. Vino să asculți cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bilete concert Coma la Expirat

  • Acces General - 80 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. În 2001 apare primul album "Somn", susținut de câteva piese ce au electrizat publicul ("Nu Vreau Fetițo Casă", "În Mine În Șoaptă", "Stai", "Bruce Lee vs Vandam"), iar în 2002 trupa este nominalizată la Best Alternative Band la Gala Premiilor Industriei Muzicale Românești.

Al doilea album al trupei apare în noiembrie 2006, fiind un produs 100% independent. De-a lungul anilor, Coma susține o multitudine de concerte în toată țara, prezenți la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, Artmania, Festivalul Snowboard Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, MotoRock la Ploiești.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2022. Ref #149999

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.