Urmărește-ne în Social Media

rock

Coma Light

Poster eveniment Coma Light

Coma se întoarce la Expirat, de data aceasta cu un concert acustic. Evenimentul va avea loc pe 13 iulie și va cuprinde un setlist de neratat. În deschidere va cânta NoruNegru.

Bilete concert Coma Light la Expirat

  • Earlybird - 70 lei
  • Presale - 80 lei
  • La intrare - 90 lei

Info acces:

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
  • Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. Cel mai nou album lansat de formație este "Acordul Părinților", o colecție de melodii rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membri formației au lucrat individual. Pe "Acordul părinților", piesele sunt gândite în tandem, opunând diferite teme ale trăirilor noastre interioare ascunse sau uitate ca într-o balanță, în speranța unei confruntări care să ducă la echilibru.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iunie 2023. Ref #154189

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.