Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Coldplay

Afișul concertului COLDPLAY de pe 12 iunie 2024

Vezi poze de la acest eveniment

Coldplay va concerta în premieră în România pe 12 și 13 iunie 2024, în cadrul turneului "Music Of The Spheres World Tour". Organizat de Emagic și Live Nation, concertul va avea loc la Arena Națională din București. 

În deschidere vor urca pe scenă cântăreața engleză Maisie Peters și artista româncă EMAA.

Bilete concert Coldplay 2024 la București

 • Categoria 1 - 760 lei - sold out
 • Categoria 2 - 675 lei
 • Categoria 3 - 615 lei - sold out
 • Standing A - 505 lei - sold out
 • Categoria 4 - 435 lei - sold out
 • Categoria 5 - 315 lei - sold out
 • Categoria 6 - 210 lei - sold out
 • Infinity Standing - 120 lei - sold out
 • Platinum - 1895 lei
 • Platinum 2 - 1685 lei - sold out
 • Platinum 3 - 1530 lei - sold out

Program concert Coldplay București

 • EMAA va urca pe scenă în jurul orei 18:30
 • Maisie Peters va concerta în jurul orei 19:15
 • Concertul Coldplay va începe în jurul orei 20:30

Spectatorii sunt rugați să rețină că programul este orientativ și, din pricina naturii evenimentelor live, acesta poate suferi modificări independente de organizatori

Reguli de acces Coldplay București

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin artera indicată, consultând indicațiile de mai jos și harta stadionului. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată:

 • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE)
 • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS)
 • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)
Hartă acces concert Coldplay 2024

Hartă acces concert Coldplay 2024 │ FOTO: Emagic

Posesorii de bilete VIP la categoriile ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE și CALYPSO sunt rugați să consulte informările privind programul personalizat corespunzător pachetului deținut, primite pe adresele de email folosite la achiziționarea biletelor.

Posesorii de bilete Infinity și le pot ridica de la casa de bilete din Bulevardul Basarabia, în baza confirmării primite pe email de la platforma de ticketing emitentă și a unui act de identitate valid.

Spectatorii care decid să vină devreme la stadion vor avea posibilitatea să își petreacă timpul în zona Maior Ion Coravu, care va fi disponibilă publicului în ambele zile de concert începând cu ora 12:00, până la finalul evenimentului, amenajată ca zonă de așteptare, cu toate facilitățile, baruri, food trucks, standuri de merchandise și altele. Accesul în zona de așteptare Maior Ion Coravu nu presupune acces în eveniment înainte de deschiderea porților.

Bilete de acces:

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Cei care părăsesc zona evenimentului și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări. Biletul și brățara trebuie păstrate pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Biletul nu poate fi înlocuit/reemis dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Revânzarea sau reproducerea biletelor sunt ilegale.

Nu se accepta restituiri.

La stadion vor fi amplasate puncte de soluționare a eventualelor situații ce pot apărea cu biletele achiziționate, semnalizate cu "TICKET HELPDESK". Fiecare Ticket Helpdesk va pune la dispoziție operatori pentru platforma de ticketing oficială care a comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu încurajează achiziționarea biletelor din alte surse cu excepția celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achiziționate din alte surse neoficiale nu este garantat.

Brățări eco-friendly

Spectatorii vor primi brățări eco-friendly, confecționate din material compostabil, pe care sunt rugați să le returneze după show la punctele semnalizate corespunzător, astfel încât să poată fi refolosite în următoarele concerte ale turneului, reducând în acest mod deșeurile.

Acces copii / minori:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice. Accesul copiilor de orice vârstă presupune achiziționarea unui bilet la preț întreg pentru aceștia.

Accesul minorilor cu vârsta de sub 16 ani este posibil doar dacă sunt însoțiți de un adult, posesor și el de bilet propriu. Un adult poate însoți maximum 4 minori.

Transport Green

Pentru cele două concerte Coldplay din 12 și 13 iunie, Primăria Municipiului București, TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov) și STB (Societatea de Transport București) vor pune la dispoziție mijloace suplimentare de transport sustenabil cu program prelungit.

Astfel, Primăria Municipiului București a comunicat că în cele două zile, în intervalele orare 16:00-20:30, și 22:45-00:30, vor fi înființate două linii de transport și suplimentate alte două. Transportul către și de la stadion se va face cu autobuze electrice, troleibuze cu autonomie și autobuze hibrid, a informat PMB:

 • Înfiinţarea liniei 700 cu autobuze electrice - aceasta va funcţiona la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Unirii şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Unirii, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, Şos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.
  Ultima plecare de la Piaţa Unirii către Arena Naţională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Piaţa Unirii va fi la ora 00:30.
  Autobuzele vor efectua opriri ȋn staţiile: "Bd. I. C. Brătianu" (ȋn ambele sensuri), situate pe Bd. Unirii ȋn zona magazinului Unirea Shopping Center, respectiv „Piaţa Unirii 4”, „Piaţa Unirii 1” şi „Piaţa Unirii 2”, amplasate ȋn Piaţa Unirii, precum şi la Arena Naţională pe Bd. Pierre de Coubertin.
 • Înfiinţarea liniei 87 cu troleibuze cu autonomie - aceasta va funcţiona (comun cu linia 86), la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Romană şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Romană, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.
  Ultima plecare de la Piaţa Romană către Arena Naţională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Piaţa Romană va fi la ora 00:30.
  Troleibuzele vor efectua opriri ȋn staţiile: „Piaţa Romană” (din rondul Piaţa Romană), respectiv la Arena Naţională pe Bd. Pierre de Coubertin.
 • Suplimentarea parcului circulant pe linia 90 cu troleibuze cu autonomie - aceasta va funcţiona după amiază la un interval de succedare de circa 10 minute.
  Ultima plecare de la Semănătoarea către Arena Naţională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Semănătoarea va fi la ora 00:30.
 • Suplimentarea parcului circulant pe liniile de noapte N1 şi N10 care vor fi dotate cu autobuze hibrid - acestea vor funcţiona ȋn intervalul orar 22:30-00:30 la un interval de succedare de circa 10 minute. La afluire transportul spectatorilor va fi asigurat pe inelul median (Şos. Mihai Bravu) de tramvaiele liniilor 1 şi 10 care sunt programate să funcţioneze la un interval de 6-8 min.

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori așteptați, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun pentru a evita ambuteiajele. Organizatorii nu vor amenaja locuri de parcare.

Mâncare și băuturi

În cadrul evenimentului vor exista stații de apă potabilă gratuită pentru spectatori. În incinta Arenei Naționale se vor comercializa băuturi răcoritoare, alcoolice și mâncare. Toate băuturile vor fi servite doar la pahar refolosibil, pentru care se va percepe o garanție de 15 lei pentru primul pahar, care se va schimba cu un alt pahar curat la achiziționarea unei noi băuturi. Garanția se va putea recupera de la punctele special amenajate, odată cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o dată/ per persoană. Garanția se va putea recupera doar dacă paharele returnate sunt intacte (nu se acceptă pahare rupte/ sparte/ îndoite/ topite/ cu scris pe ele/ cu stickers sau gumă de mestecat lipite pe ele, cu scrum în ele etc.).

Toate produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate punctele de bar, însă din cauza numărului mare de participanți prezenți la locație, plățile cu card pot înregistra întârzieri.

Spectatorii ce dețin bilete pe gazon au acces la barurile și toaletele de pe inel, precum și la food trucks de la exterior, folosind scările special amenajate.

Obiecte permise

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile GOALE, având capacitate de maximum 750 ml (nu se acceptă recipiente de tip PET), aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. Este permis accesul cu produse de tip SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.

Obiecte INTERZISE:

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locației, obiecte din sticlă (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante etc.), sticle PET, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente (inclusiv laptopuri), lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

La toate dintre cele trei zone de acces în stadion vor exista lockers (dulăpioare cu cheie) în număr limitat. În limita disponibilității, acestea vor putea fi folosite contra cost (25 lei, TVA inclus/ per locker).

Condiții meteo

Acoperișul stadionului va fi deschis pe toată durata concertului și va rămâne deschis, indiferent de condițiile meteo. Vă recomandăm să consultați prognoza meteo în ziua concertului și să vă procurați pelerine de ploaie, în cazul în care vremea se va anunța ploioasă. Umbrelele NU vor fi permise și vor fi reținute la filtrele de acces în spațiul de eveniment, întrucât pot accidenta ceilalți participanți la concert. De asemenea, pentru siguranța și confortul spectatorilor, organizatorii recomandă utilizarea protecției solare (pălării, SPF - este permis accesul cu SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml).

Alte informații generale:

 • Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele.
 • De asemenea, spectatorii sunt încurajați să repereze punctele de prim ajutor apropiate zonei în care au alocate biletele.
 • Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.
 • În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.
 • În incinta Arenei Naționale, fumatul este strict interzis, mai puțin în zonele special amenajate și marcate. Cei care nu vor respectă această regulă sunt pasibili de amendă.
 • Pentru siguranța publicului și bună desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Spectatorii își cedează - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator și terți.
 • Pentru siguranța publicului și bună desfășurare a evenimentului, la accesul în incinta Arenei Naționale vor fi puncte de control corporal amănunțit obligatoriu, iar participanții sunt rugați să coopereze cu agenții de securitate pentru efectuarea controlului și eliminarea formării cozilor.

Turneul Coldplay - "Music Of The Spheres World Tour"

De la primul concert al turneului, "Music Of The Spheres World Tour", ce a avut loc în martie 2022, Coldplay a vândut peste 7.5 milioane de bilete - cea mai mare cifră de vânzări a unui turneu în ultimii doi ani. Turneul a primit review-uri pozitive atât de la fani, cât și de la critici și a primit titlul de "Favourite Touring Artist" în cadrul premiilor AMA din 2022, precum și titlul de "Turneul Anului", oferit de iHeartRadio Awards în 2023.

Coldplay a luat naștere în 1997 în Londra și este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe).  Este una dintre cele mai de succes trupe, cu peste 50 de milioane de albume vândute, numeroase single-uri no. 1 și multiple Premii Grammy. Coldplay are la activ nouă albume de studio, cel mai recent fiind "Music of the Spheres", lansat în 2021.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iunie 2024. Ref #155165

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.