Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Coldplay

Afișul concertului COLDPLAY de pe 12 iunie 2024

Coldplay va concerta în premieră în România pe 12 și 13 iunie 2024, în cadrul turneului "Music Of The Spheres World Tour". Organizat de Emagic și Live Nation, concertul va avea loc la Arena Națională din București. 

În deschidere vor urca pe scenă cântăreața engleză Maisie Peters și artista româncă EMAA.

Bilete concert Coldplay 2024 la București

Vânzarea pentru publicul general începe vineri, 28 iulie, la ora 10:00.

 • Standing A - 480 de lei
  Pe teren, fără loc, în fața scenei. Include pretul biletului 480 lei si comision de emitere 48 lei
 • Categoria 1 - 725 de lei
  Include pretul biletului 652.5 lei si comision de emitere 72.5 lei
 • Categoria 2 - 645 de lei
  Include pretul biletului 580.5 lei si comision de emitere 64.5 lei
 • Categoria 3 - 585 de lei
  Include pretul biletului 540 lei si comision de emitere 55.32 lei
 • Categoria 4 - 415 de lei
  Include pretul biletului 373.5 lei si comision de emitere 41.5 lei
 • Categoria 5 - 300 de lei
  Include pretul biletului 270 lei si comision de emitere 30 lei
 • Categoria 6 - 199 de lei 
  Include pretul biletului 179.1 lei si comision de emitere 12.5 lei

Bilete la Coldplay în presale

Fanii care doresc să aibă primii acces la bilete se pot înregistra acum pe site-ul oficial al trupei. Etapa de presale va începe marți, 25 iulie.

Campania de pre-vânzări va începe la ora 09:00 pentru orașele București, Atena, Budapesta, Lyon, Roma și Helsinki, și la 10:00 pentru Düsseldorf, Munich, Viena și Dublin.

De asemenea, pentru evenimentul de la București, pe site va fi disponibilă și o campanie de presale destinată clienților BCR.

Acces minori:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.

Totodată, organizatorii recomandă părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Căștile de protecție sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de organizatori.

Turneul Coldplay - "Music Of The Spheres World Tour"

De la primul concert al turneului, "Music Of The Spheres World Tour", ce a avut loc în martie 2022, Coldplay a vândut peste 7.5 milioane de bilete - cea mai mare cifră de vânzări a unui turneu în ultimii doi ani. Turneul a primit review-uri pozitive atât de la fani, cât și de la critici și a primit titlul de "Favourite Touring Artist" în cadrul premiilor AMA din 2022, precum și titlul de "Turneul Anului", oferit de iHeartRadio Awards în 2023.

Coldplay a luat naștere în 1997 în Londra și este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe).  Este una dintre cele mai de succes trupe, cu peste 50 de milioane de albume vândute, numeroase single-uri no. 1 și multiple Premii Grammy. Coldplay are la activ nouă albume de studio, cel mai recent fiind "Music of the Spheres", lansat în 2021.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 februarie 2024. Ref #155165

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.