Urmărește-ne în Social Media

Cocktail

Poster eveniment Cocktail

Pe 9 iunie, la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" din București, Maia Morgenstern și Carmen Tănase vă invită la "Cocktail", o petrecere magică menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei frumoase, fermecătoare și pline de viață decid să refuze rutina, să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare o nouă șansă la dragoste, cu convingerea că pentru iubire nu e niciodată prea târziu.

Bilete piesă de teatru "Cocktail"

  • Categoria 1 - 100 lei
  • Categoria 2 - 80 lei
  • Categoria 3 - 70 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor vaccinați și ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

Regizată de Mariana Cămărășan, "Cocktail" este o comedie spumoasă marca Maia Morgenstern și Carmen Tănase, cu Jawad Mohammad, Cosmin Pana, Florina Gleznea și Viviana Gherasim.

Flavia și Gianna - două prietene temperamentale, împart de câțiva ani același apartament, după separarea de foștii lor soți, dar nu au aceleași principii de viață. Resemnarea în urma despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viața lor activă și plină de contraste comice: cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, pentru ieșirea din rutină - spălatul vaselor, iar alcoolul nu este o soluție pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compensează. Și totuși un cocktail, o privire, o întâlnire și viața se schimbă, totul se schimbă…. iar marea surpriză nu se va lăsa așteptată.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iunie 2021. Ref #139774

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.