Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Dub Pistols la Colectiv

Dub Pistols la Electric Castle Festival Romania, Cluj 2013 Raportează erori Data: sâmbătă, 26 octombrie 2013Ora de incepere: 00:00 Loc:
Colectiv,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Britanicii de la Dub Pistols revin anul acesta în România pentru a doua oară. După ce în vară a concertat la festivalul Electric Castle din Bonțida (Cluj), grupul se întoarce pe plaiurile mioritice pentru a cânta la București pe 26 octombrie. Show-ul a fost anunțat de formație pe pagina oficială de Facebook și apare și pe site-ul oficial Dub Pistols. De asemenea, mai este precizată prezența trupei de reggae din Republica Cehă, Colectiv. Momentan nu se cunosc locația și prețurile biletelor sau alte date despre concert.

Cei de la Dub Pistols au o vechime de 17 ani pe piața muzicală, iar în 2013 se bucură de mare succes fiind invitați la cele mai mari festivaluri din Europa, precum Glastonbury, Redfest și Blissfields. Sounnd-ul formației îmbină elemente de hip hop cu ska, big beat, dub step și chiar reggae. Show-urile lor sunt o explozie de energie și buna dispoziție. În afară de cei 8 membrii stabili, în concerte, londonezii mai vin cu o serie de invitați precum Rodney P, Ashley Slater și Terry Hall.

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE